TURISME I PROMOCIÓ ECONÒMICA

El desenvolupament econòmic de Les Masies de Roda és el camí cap a un municipi innovador i de progrés. 
L'ajuntament treballa dia a dia per garantit aquest progres  tenint en compte la sostenibilitat, creixent de forma responsable.

El valor patrimonial, cultural, natural i paisatgístic de  Les Masies de Roda són l'element indispensable per possar el municipi al mapa de llocs a visitar.
El nostre municipi reuneix diferents recursos indispensables per descobrir que s'emmarquen i complementen altres recursos que ens envolten. 

Notícies

Entrada gratuïta al monestir de Sant Pere de Casserres pels veïns i veïnes de les Masies de Roda

08.09.2020

Des de l'equip de govern s'ha negociat amb el Consell Comarcal d'Osona la gratuïtat de l'entrada al monestir per a les persones empadronades al nostre poble.
Qualsevol veí o veïna interessada, s'ha de posar en contacte prèviament amb les oficines de l'Ajuntament, de forma presencial o telefònica.

El Masienc 35. Consulteu en línia el nou número de la revista "El Masienc".

04.08.2020

A partir d'ara la revista es publicarà en format en línia. Totes aquelles persones que el desitgin en format paper només cal que ho facin saber a l'ajuntament i se'ls enviaran les noves edicions.

Festival d'Estiu de Sant Pere de Casserres

29.06.2020

Torna el Festival d'Estiu al monestir. Els dissabtes de juliol, concerts i espectacles culturals en un entorn immillorable, a la fresca i envoltats de natura.
Entrades a la venda.

Licitació per a la instal.lació d'un food truck a la zona de la sala polivalent

10.06.2020

Creació d'un espai gastronòmic i cultural a l'entorn de la sala polivalent per gaudir del lleure a l'aire lliure.
Termini per presentar les ofertes, el 16 de juny, a les 14h.

Adhesió d’aquest Ajuntament a l’Associació Rutes del Romànic i al projecte Camí Oliba

05.06.2020

L’Associació Rutes del Romànic té per objectiu donar a conèixer els valors artístics i culturals del romànic de les comarques del Bages, el Moianès, Osona i el Ripollès, a través del projecte del Camí Oliba.